Nya tider och bra NYHETER…

Jag måste meddela att efter mitt möte med Lotta förra veckan så kom jag i kontakt med företaget People´s Choice som har funktionsdrycken Celsius bland annat.
Så från och med dagens datum så träder sponsoravtal mellan mig och dom ikraft.
Det jag kan bekräfta nu är att jag är sponsrad av Celsius och NUDE.
Både jag och Marknadschefen är riktigt positiva och ser ljust på vårat kommande samarbete.
Så många spännande mål kommer att sättas och jag skall göra allt för att klara dem.

Något mer roligt idag är att jag skall börja träna igen då min löparprotes är klar så jag skall till min ingenjör och hämta den idag, känner mig riktigt laddad skall ni veta.

Här kommer några tankar och tips kring ämnet:
– Påminn dig själv och varför du tränar och vad som är ditt mål. Varje genomfört träningspass tar dig närmare ditt mål. Själv vill jag vara stark i vardagen och jag vill verkligen inte ha förkylningsperioder som denna jag precis klivit ur. Jag blir därför motiverad att träna och framförallt äta bra för att förstärka min kropp.
– Kom ihåg att det oftast att svårast att byta om och ta sig genom dörren– när du väl har börjat träna så är det inte så svårt att fortsätta. Om det känns bättre så bestäm dig för ett kortare pass att börja med. Då kanske tröskeln att träna blir lägre. Och/eller byt om snabbt utan att vela. Har du väl träningskläderna på dig så är det sannolikt att du också tränar.
– Se alltid träning som något som du unnar dig för det är precis det det är. Vi unnar våra kroppar träning och oss själva egentid. Det leder till en bättre hälsa.
– Välj en vacker runda/vacker plats för träningen och/eller din favoritträningsform för ditt första träningspass efter sjukdom. Det får dig förhoppningsvis att längta lite efter träningen.
– Tänk på att det finns många som inte kan träna även om de skulle vilja. Det är klart du ska röra på dig om du är frisk nog! Träna dock aldrig med en infektion i kroppen.

Hoppas att ni får en underbar dag mina vänner!

Central Park, Manhattan, New York
Central Park, Manhattan, New York