Det gör ont men jag ska väl vara glad ändå!

Jag vet att jag ska vara glad nu men det är just det där lilla “MEN” som hugger i mig. Jag var och hämtade ut min nya hylsa till löparprotesen igår och tänkte att idag ska jag ut och testa den. Så jag ringde Marcus och vi bestämde att vi skulle testa lite.
Vi sa att vi skulle ta några varv på 1km slingan i fall det skulle vara något så var det lätt att ta oss till bilen igen. Och ja som vanligt “suck” så kom den otroligt sjuka smärtan då det skavde som vara den på insidan/bak där proteshylsans kant slutar, så två kilometer kom vi och det känns som ett litet bakslag och jag tar det så otroligt hårt när något sånt här händer. Så imorgon blir det till att åka till min ingenjör och försöka få det fixat.
Med tanke på att jag som sagt jade en helt ny hylsa och det var första gången jag sprang sedan knäoperationen så får jag väl vara lite glad ändå. Tillbaka till ruta ett igen, gör om gör rätt!