NU har jag nog tagit mig vatten över huvudet, men men…

Jag fick besök igår av Lotta Nilsson, och namnet kanske inte säger er så mycket men jag skall ge er lite bakgrundsinfo om henne.

lottaNilsson
Lotta Nilsson flyttade från Stockholm till Tjörn med sin man och tillsammans startade de ett gym i Skärhamn. Och under det att han skulle deltaga i tävlingen Iron Man i Florida, gick han bort. Efter det stod Lotta inför en stor utmaning med att fortsätta driva deras gym. Detta ledde sedan till att ett triathlon-lopp bildades (Tenson Tjörn Triathlon) till Lottas mans ära. Ett lopp som i år går av stapeln för nionde året, och som dessutom haft SM-status. Det fina är att man har två tävlingsgrenar för amputerade.

Och nu undrar ni varför jag gör denna presentationen, jo det är så att jag hade som sagt besök av Lotta igår och under 3 timmar pratade vi om hur man skulle kunna ta vara på våra kunskaper tillsammans. Och det här mötet kunde ju bara sluta på ett sätt, och det slutade med att jag skulle ställa upp med ett lag till tävlingen nästa år. Jag vet inte riktigt i fall jag har tänkt igenom detta men det ska i alla fall bli roligt, så nu gäller det att börja träna. Mer detaljer om hur allt kommer att fungera och hur teamet ser ut kommer jag avslöja lite senare.
Det jag kan avslöja nu är att det kommer vara jag och en tjej som kommer att dela på etapperna, för man gör så när det är lagtävling.
Distansen är INTE olympisk distans utan detta är en halv Iron Man det vill säga: 1900m sim, 90 km cykel, 21km löpning.

Vi har planerat att detta skall genomföras med livebevakning via webb så det kommer monteras kameror på cyklar, det kommer vara en cyklist/kameraman som följer löpningen så man får bilder därifrån. Hur detta kommer att gå är ingen som vet men jag och mitt team är laddade och redo för att börja träna för att ha ett mål, och det är att VINNA.


Hoppas att ni får en underbar dag