Nya problem, nya lösningar/New problems, new solutions

Det här med löpningen och mitt problem med hylsan är nog över tror jag, nu är problemet sleeven (det är den som håller fast hylsan mot benet). Jag skrev igår att den var för tjock och att jag skulle testa en tunnare vilket jag gjorde igår och det gick bättre, det gör fortfarande ont men jag ska prova till måndag då jag har en ny tid hos min ingenjör och se om jag kan härda ut. Jag har också funderingar på om man kanske kan klippa ett hål i sleeven i knävecket, för det är bara där problemet finns, så om jag får bort lite massa där så borde det inte göra ont. Frågan är bara om sleeven håller eller om den kommer att gå sönder om jag trixar lite med den, det återstår och se om hur jag gör. Känns ju inte roligt om jag klipper i den och så får jag ingen ny om den går sönder, det skulle ju vara förargligt. Hur reagerar man då när man får problem liknande dessa, jo jag blir trött och grinig på gymmet, går hem för att försöka klura ut en möjlig lösning, problemet är att dessa dåliga tankar brukar ha en tendens till att ta över så kommer mina 15 år av smärta fram och jag börjar tänka på den tiden och blir väldigt ledsen, tyvärr blir sömnen lidande och har jag tur kanske jag somnar vid kl 02:00 och jag går ju upp 06:00 på morgonen så ni förstår vad som händer med humöret då. Trots att jag är trött som bara den nu så ska jag försöka hålla humöret på topp så mina kollegor inte drabbas av mitt dåliga humör. / Johan Holst
tumblr_mm7cth8T5I1s54id1o1_500

This thing with the run and my problem with the socket is probably over, I think, now the problem sleeve (it is the one that secures the sleeve to the bone). I wrote yesterday that it was too thick and that I would try a thinner which I did yesterday and it was better, it still hurts but I’ll try to Monday when I have another appointment with my engineer and see if I can hold out. I also have thoughts on whether I may be able to cut a hole in the back of the knee on the sleeve, because that’s just where the problem is, so if I get away a little mass where it should not hurt. The only question is whether sleeve holds or if it will break if I juggle a bit with it, it remains to see how I do. Feels ‘s not funny if I cut it and I get no new if it breaks, that would be annoying. How does my mind react when I have problems like these, I get tired and grumpy at the gym, go home to try to figure out a possible solution, the problem is that these bad thoughts usually have a tendency to take over, then my 15 years of pain comes up and I start to think about the time and get very sad, unfortunately my sleep is suffering and I am lucky I might fall asleep at 2:00 pm and I go up 6:00 in the morning so you can see what happens to my mood when. Even though I’m tired as hell now so I’ll try to keep the mood on top so my colleagues do not suffer from my bad mood. / Johan Holst