Dessa småproblem../These glitches..

Igår blev en bra tränings dag, testade först att springa utomhus men det avbröt jag ganska snabbt då det var så mycket löv där jag brukar springa, fick inget fäste med protesen så jag såg ut som Bambi på hal is, så jag fick åka till gymmet och där blev det ett bra pass då jag cyklade en mil som uppvärmning, sedan testade jag på att springa igen med nya hylsan men efter 4 km så började det göra ont igen, det visade sig vara den så kallade “sleeven” (det är den som ser till att protesen inte lossnar) är lite för tjock, så när jag träffade min ingenjör senare på dagen så fick jag två nya som var mycket tunnare, så dom skall jag prova idag, gympasset avslutades med 1 timmes styrka så jag var ganska mör i kroppen igår när jag kom hem. Efter det blev det lite tv och kolla hockeyallsvenskan, och efter det blev det en kvällspromenad på en timme innan det blev dags för sängen. Jag har fått någon liten konstig grej för mig att det är bra att ta en promenad på kvällen så nu gör jag det nästan varje kväll. Nu måste jag jobba lite,skriver mer senare under dagen / Johan Holst
Nike IMG_20131104_131810

Yesterday was a good training day, first tested to run outdoors but I interrupted pretty quickly when there were so many leaves where I usually run, got no grip with the prosthesis so I looked like Bambi on thin ice, so I had to go to the gym and there was a good pass I did cycling for 10km as warmup, then I tried to run again with new sleeve but after 4km it started to hurt again, it proved to be the so-called “sleeve” (that’s the one ensures that the prosthesis does not come off) is a little too thick, so when I met my engineer later in the day I got two new ones that were much thinner, so they should I try today, aerobics routine ended with a 1-hour strength so I was quite tender in body yesterday when I got home. After that there was a little TV and check out Hockey Allsvenskan, and after that it became an evening walk for an hour before it was time for bed. I’ve got some little weird thing for me that it is good to take a walk in the evening so now I do it almost every night. Now I have to work a little, write something later again. / Johan Holst