Nu får motgångarna sluta…/Setbacks must stop…

Igår var jag på sjukhuset och besökte först min ingenjör som fixade till min löparhylsa så att den inte gör ont (än så länge), så nu hoppas jag på att jag ska kunna använda den när mitt knä blir bättre. Ja just ja, mitt knä svullnade upp och är fyllt med ledvätska och det som finns att göra är att ta det lugnt några dagar eller punktera knät, det sistnämnda har jag gjort några gånger och det vill jag helst inte göra i onödan då det gör ont som bara den. Så jag får vänta i några dagar och hoppas på att det lägger sig annars får jag lov att åka tillbaka och tömma knät som sagt. Just nu känns det som att allt bara är skit och att det är motgångar vad jag än gör, hur jag än tränar så kommer det något problem som gör att jag måste vila, och det sårar mig oerhört, fast på något sätt så får det mig att driva på ännu mera och ger mig styrka och tankar som går att jag ska inte ge upp. Jag har satt detta målet för att jag ska träna och återhämta mig på bästa sätt och jag tänker fullfölja mitt mål hela vägen. Så idag har det varit vilodag och så kommer det säkert förbli fram till torsdag då jag ska kontakta läkaren igen , det känns oerhört tråkigt men jag kan inget annat än att gilla läget om man nu säger så. Nu blir det lite frukost och producering av lite reklam. Hoppas att ni får en underbar dag alla../ Johan Holst
Untitled-5

Yesterday I was in the hospital and visited my engineer who fixed my runningsocket so it does not hurt (yet ), so now I hope that I will be able to use it when my knee gets better. Oh yeah, my knee swelled up and is filled with synovial fluid and that there is to do is to take it easy for a few days or puncture the knee, the later I have done a few times and I would rather not do it again becsause it hurts like crazy. So I ‘ll have to wait a few days and hope that it settles, else may I go back and empty the kne as I said. Right now it feels like everything is just crap and it reverses what I do, how hard I work out there is a problem that makes me have to rest, and it hurts me tremendously, though somehow it makes me to push on even more and gives me strength and thoughts that goes by that I will not give up. I’ve set this goal for me to train and recover myself in the best way and I intend to pursue my goal all the way. So today has been a day of rest and then it will surely remain until Thursday when I will contact the doctor again, it is very sad but I can not but like the situation if one says so. Now I gets a little breakfast and producing some advertising. Hope you have a wonderful day everyone .. / Johan Holst