Sjukhusbesök…/ hospital visits…

Då var det dags att tillbringa dagen på sjukhuset igen, det mesta kommer att handla om att få min löparprotes att fungera ordentligt, jag har ju som sagt inte kunnat springa på grund av smärtan som jag får av den. Så idag är det möte med min ingenjör som ska få titta på den och se vad han kan göra, för nu vill jag börja träna på allvar igen. Känns som man är så himla oaktiv när jag inte får springa, så nu hoppas jag att ingenjören ska få till hylsan så jag känner mig som en hel människa igen, för det är just det som är problemet som kommer när proteser inte fungerar, psyket tar över och man känner sig stympad igen och nästan som man inte räcker till. Vet att det låter konstigt men så är det i alla fall. Man vill kunna göra saker och när det stoppas av något som man kan justera och skruva på så tycker jag att det bara ska fixas snarast möjligast, inte att man skall behöva vänta veckor på att få sina saker fixade. Det andra som jag skall göra är att jag ska träffa en doktor då mitt vänsterknä har fyllts med ledvätska igen, mest troligt är att det är en överansträngning men vill kolla för säkerhets skull så att det inte är något allvarligt. Nu blir det kaffe och frukost sedan bär det av mot sjukhuset. / Johan Holst

Untitled-8

Then it was time to spend the day at the hospital again, most of it will be about getting my runningsocket to work properly, I have to say that could not run because of the pain that I get from it. So today I will have a meeting with my engineer to get a look at it and see what he can do, for now I want to start training seriously again. Feels like it ‘s so much a lapse when I do not have possibility to run, so now I hope that my engineer will fix to the socket so I feel like a whole person again, because it’s precisely the problem that comes when the prosthesis do not work, the psyche takes over and you feel truncated again. I know it sounds strange but it’s the truth. I want to do things and when it is stopped by something you can adjust and turn on so I think it should just be fixed as soon as possible, not that you should have to wait weeks to get my stuff fixed. The other thing I will do is I’m going to see a doctor because my left knee has been filled with synovial fluid again, most likely is that it is a strain but want to check into so that it is not anything serious. Now it will be coffee and breakfast then it’s off to the hospital. / Johan Holst