Nu får det räcka….

Ni har säkert märkt att det har varit lite tyst här i bloggen under helgen och det beror på att jag har varit lite dålig, och med det så menas den grymt jobbiga mansförkylningen. Jag avverkade 2st spelningar i helgen, och det var på ren vilja (borde inte ha spelat tror jag), som tur var så var spelningarna i Borås så jag hade nära hem efter, det som tog mest var lördagens spelning då jag näst intill låg och skakade när jag kom hem. hela kroppen värkte och framförallt mitt ben som smärtade olidligt, kändes som om någon stod och bara slog på benet, så det blev inte så mycket sömn den natten.
.Bild
När jag vaknade på söndag så var jag totalt orklös, tog mig till soffan och kollade tv, under dagen kom jag knappt upp ur soffan, blev 2st grymt korta promenader för att få lite luft annars blev det viloläge under hela dagen, fick mig dock en chock när jag var och handlade middag då jag såg hur man kan parkera i Borås och JA det här måste ändå bara hända i Borås.
Bild
(Observera att gatan är avstängd/avspärrad så ingen får köra där samt att parkeringen är väl inte den bästa men men..)
Idag är det inte så mycket bättre om jag skall vara ärlig, känner mig hängig som alla andra som är förkylda dessa tider (tur att jag har eget kontor och inte behöver träffa folk). Träningen ligger på is just nu då kroppen inte orkar och mitt hjärta skulle på en chock om jag provade att springa när jag mår som jag gör nu, men det är bara att vila några dagar så skall jag ut och springa igen som aldrig förr.
Det kommer kanske en uppdatering i eftermiddag (om jag inte dör efter jobbet), annars så kommer det en imorgon… Ha en underbar dag! / Johan Holst