Nu är ordningen återställd, mot målet!

Nu är semestern slut och jag är tillbaka på mitt kontor igen vilket jag tycker är riktigt skönt (missförstå mig inte jag gillar semester men jag behöver mina rutiner på dagarna).

Jag tog ju bara 3 veckor nu så jag har sparat till lite senare på året så jag kan vara lite med familjen då också så jag inte jobbar ihjäl mig haha. Den här semestern har varit riktigt händelserik med allt från många golftävlingar till sol & bad.
Jag hann ju till och med att åka till Nynäshamn en vecka och umgås med Mamma, syskon & de gamla vännerna som forfarande kämpar på i vardagen 🙂
Nu är det dags att ladda om och rikta blickarna mot att nå våra mål på jobbet för sensommar och hösten kommer bli svettiga. För ska man lyckas är det blod svett och tårar som gäller, det vet ni!