En 10:e plats får vi vara nöjda med…

Jag och Marcus var i Bredared och spelade en golftävling som heter “Slaget mot barncancer” (Spelform är Fyrboll/Bästboll) där anmälningsavgiften går oavkortat till barncancerfonden. När vi blev tillfrågade om vi ville ställa upp så tog det inte många sekunder så var vi anmälda till tävlingen. En självklarhet och ett riktigt roligt event att samla in pengar på.
Dock så var det ju 30 grader varmt (lite för varmt för att spela golf tycker jag) men det var bara att se till att flaskan fylldes med vatten hela tiden.
Vi spelade bra och det enda jag kan klaga på var väl mina egna utslag som jag sped som en hagelbössa sprider sina skott haha. skämt och sida så var inte alla dåliga, och jag reparerade oftast missarna med att göra par ändå.
Resultatet då, jo vi gick 10 slag under par så det var väl sådär och dom dom vann gick (hör och häpna) 25 slag under… Helt sjukt!
Så jag vet inte ens om vi skulle ha en chans att slå det (det skulle vi men det skulle krävas monsterrond av båda oss).

Det var i alla fall en underbar dag och många glada miner så jag tackar Team Rynkeby Sjuhärad (Speciellt Sandra Stefansson & Tobias Guldstrand) för att ni anordnar detta ihop med Bredareds GK.

Och spelar du som läser detta golf, var med nästa år, det är en rolig tävling och man träffar underbara människor!

Nu blir det lite vila och imorgon går bilen mot Varberg då svärfar fyller 70 och vi ska fira han på Ärsta Vingård (fint ska det vara haha).