När viljan vinner…

Man har alltid fått lovorden att “du måste tro på dig själv” bombarderat på sig ifrån föräldrar, skola och framgångsrika människor hela sitt liv. Samtidigt som dessa personer säger dessa väl valda ord så vet de ofta inte vad de pratar om eller så tror dem helt enkelt inte på sig själva. I vad du än gör i livet så måste du tro på dig själv och din förmåga att lyckas för att bli framgångsrik!

Börja med att sätta dina mål. Skapa dig en bild av vad du vill göra med ditt liv. Det är uppfyllelsen av dessa mål som är din framgång! “Varför ska jag bli framgångsrik?” Jo för att framgång är att vinna och att vinna är målet med livet. Människor som ständigt strävar efter nya nivåer av att leva tenderar att i längden må bättre och få ett friare, mer givande liv!

Att tro på dig själv är grundstenen till att nå upp till dina mål. Det räcker inte med att ge dina utmaningar ett halvdant försök och efteråt komma med: “vad var det jag sa, att starta detta nya företaget var för svårt för mig”. Personen med den inställningen tänker fel och har en misslyckad inställning. Han har redan från dag ett bestämt sig för att han inte är kapabel att nå upp till sitt mål och hittar därmed anledningar till att han inte kan lyckas. Den framgångsrika personen bestämmer sig för att vinna, hittar anledningar varför just han kommer att bli bäst och vinner alltid! Har du gett dig fan på att lyckas så hittar du inte bara anledningarna till varför du är bäst utan också vägen dit uppdagar sig med tiden!

Ju mer du tror på dig själv, desto mer kommer din omgivning att tro på dig och agera till din fördel. Att starta ett företag och behöva 1 miljon i startkapital samtidigt som det egna kontoutdraget säger 5 000 kr kan för många vara en stor anledning att inte försöka och börja tvivla på sig själv. Bestämmer du dig istället för att din företagidé är skitbra, du är den absolut bästa personen att starta detta och fan vad kul det kommer bli att lyckas så kommer pengarna inte att vara något problem. Vilken investerare vill inte satsa pengar på en person med 100 % självförtroende i denna tid när det fins otroligt få som vågar tro på sig själva.

Bestämmer du dig att lyckas och börjar jobba målinriktat i 150 km/h så märks det på dig och folk kommer vilja ha vad du har. Din drivkraft, din glöd! Du lyser av framgång och din omgivning kommer vilja hoppa på tåget. Ingen vill jobba med en person som tvekar och är osäker på framtiden!

Bestäm dig för vad du vill göra. Börja gör det med passion. VINN
IMG_20141023_203942