När det strular…

Det är rätt sjukt hur beroende man är av sin telefon nu för tiden. I morse när jag vaknade så skulle jag kolla hur vädret skulle bli, mot min förvåning så ser det ut som appen skulle starta men efter 1 sek kommer en svart skärm med “tänkarsnurren” och appen släcktes ner.Så görs det med alla appar så jag tänkte att jag startar om luren. Men NEJ det gick inte heller, den påbörjar avstängning men avbryter, så nu har jag en telefon som är igång men inte fungerar. Jag ser att folk ringer och messar men kan inte göra något, för apparna stänger av.
Och JA jag har provat att “tvinga” telefonen att stänga av men den funktionen fungerar inte så det blir att lämna in telefonen nu kl 09:00 när dom öppnar.
Det roliga är ju hur man ska kunna göra saker då nästan allt är kopplat till mobilen, som när jag ska parkera för att lämna in telefonen. Där finns bara SMS-parkering (ironiskt nog) haha… Nåväl, det blir nog bra till slut.

Wohoooo vad roligt… (det är ju iaf. lugnt på jobbet nu när ingen får tag på mig)

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!