Det är DIN dag idag….

Jag måste lyfta på hatten och presentera en av mina absolut bästa vänner som fyller år idag. Det är Marcus och om jag ska vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte om jag skulle sitta här där jag är idag om han inte funnits som en stöttepelare under min resa. Jag vet att det kan bli att jag får mer fokus när vi gör saker på grund av mitt handikapp men jag skulle inte klarat en enda utmaning utan hans stöd. För det är så att oavsett om jag varit på botten och simmat under den mörka tiden så har han fiskat upp mig och tagit mig till ytan så man vet att livet är underbart. Han är som den lillebror som jag inte fick (och en extra farbror till lilla Tim), en som jag kan lita på och vet att han finns om det skulle krisa. En av de mest fanatiska resor jag gjort var när jag och Marcus var i USA i nästan 3 veckor, Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas ja…. ni kan ju tänka er.

Marcus har funnits vid min sida när alla utmaningar har avverkats efter att jag amputerade min fot, inte alltid av fri vilja (tror jag haha) men han ställer alltid upp och stöttar oavsett om det är springa Göteborgsvarvet eller klättra upp för Kilimanjaro så hänger han med. Oftast när jag säger: Marcus jag vet vad vi borde göra… Så svarar han: Jaha hur mycket kostar det den här gången (och skrattar oftast)…sen kommer: Jag är på!

Skämt och sido… Marcus jag gratulerar dig massor på din födelsedag och hoppas att den kommer bli underbar, och du ska veta att det finns ingen som du. En riktigt underbar vän som alltid finns… Du har en plats i mitt hjärta som en riktig familjemedlem! Vi ses ikväll kompis!
(Mia, Vilda, Lovina & Tim hälsar med stora kramar)