Många leenden i helgen, sen blev det något bittert också!

Helgen har varit hur rolig som helst, köpte ju mig en fulldämpad MTB för att testa lite cykling i skogen.
Så i lördags blev det en runda på en timme, vilket iofs räckte som en introduktionsrunda. Jag fastnade direkt för detta, visst det gick inte felfritt för jag ramlade 4 gånger (det var för att jag inte kom ur “clipsen” med hö foten så det var typ stillastående som jag ramlade).
Helt fantastiskt att kunna vara ute i naturen och ha riktigt roligt samtidigt, visst det är inte 25 grader varmt men det är ju bara att trampa så man håller sig varm och har lite bättre kläder på sig så löser sig allt!
20161119_134632 20161119_134646

Vi cyklade i vad man kan kalla medelterräng, så det var inte direkt grusvägar vi cyklade på utan det var ju så att Kimmen som jag cyklade med ville se hur pass våghalsig jag är så det blev en skogsrunda med både stenar och rötter utav lite svårare grader (ja jag var tvungen att kliva av och leda cykeln ibland). Men det var så sjukt roligt så jag tog mig ut på söndagen på egen hand och körde en timme, det gäller ju att cykla så mycket som möjligt så man får upp balansen med cykeln så man vågar mer!.
Efter cykelrundan så begav jag mig till tennishallen för att träffa Marcus, Krister & Göran.
Och det där med tennis, jag vet inte hur jag skall beskriva den sporten. Eller JO nu vet jag, jag beskriver den med en bild som togs efter.
20161120_170617