löpning & förberedelser…

Blev en löprunda idag, och det kändes ganska bra.Det är tyvärr sjukt tråkigt att springa själv bara men det tror jag att många tycker så jag ska nog inte klaga.
IMG_4970
När jag vakande i morse och såg att det var nollgradigt ute så var jag tveksam på om jag skulle springa, inte för att det gör något men det är INTE roligt att springa när det är så kallt, men jag packade med träningskläderna till jobbet och tänkte: -Det blir nog varmare!.
När jag kom till jobbet gjorde jag det jag skulle (tog kaffe och jobbade), sedan fick jag lite tid över till att gå igenom min föreläsningen som jag skall ha på Tisdag för Högskolan i Borås.
IMG-20131008-00422
Jag känner mig lite nervös för föreläsningen då det är under lunchtid och jag är inte säker på hur många som kommer att komma, men dom har bra förväntningar då man har bokat stora föreläsningssalen till mig (det kommer säkert gå bra).
Nu är det bara två veckor kvar till loppet är och min genom tiderna största utmaning hittills, och det känns ganska bra, inte alls allt för orolig men mina medlöpare börjar få lite besvär och skador så jag vet inte hur många som kommer kunna springa med när väl varvet skall genomföras men det kommer visa sig.
Ikväll kommer jag åka till Varberg och spela musik och det skall bli roligt, brukar alltid vara bra fart i Varberg så här års. Nej nu blir det till att äta lite mat.. Ha det så gott / Johan Holst