Man blir så irriterad! / So annoying!

Det finns inget mer irriterande när man upptäcker att någon har snott mitt BMW emblem på motorhuven under helgen, har inte riktigt förstått vad man får ut av det, som jag känner så är det bara riktigt irriterande jobbigt att beställa nya.
Nu är det ju så att emblemen kostar inte mer än mellan 100-200kr så det är ingen katastrof men riktigt irriterande i alla fall, aja det är bara att beställa nya så får jag fixa det, nog gnällt om detta.
Det har varit en ganska fullspäckad helg med olika saker att göra, spelade i fredags och det var Varberg som stod på schemat samt Kungsbacka på lördagen, båda kvällarna blev bra, gästerna kom dock lite sent men dom kom ju till slut i alla fall så jag var nöjd när jag kom hem.
Under gårdagen så var jag i Göteborg och hälsade på några bekanta som har en sjukt fin restaurang mitt på avenyn, den heter Le Pain Français och ligger som sagt mitt på avenyn, så om ni är i Göteborg någon gång kan jag varmt rekommendera detta stället.

1939758_815358261811010_1256365461_o 1780014_798851330128370_1816050467_o 1558517_841340042546165_537049754172220356_n

När jag kom hem till Borås gick jag och Marcus gick förbi en restaurang som heter Babbel för att få i oss lite mat under kvällen och där träffade vi en vän till oss som heter Terese (ni hittar henne HÄR), en jätteduktig tjej som lever för att springa kan man säga.
Hon springer maraton bland annat och för några dagar sedan så sprang hon Hundlöpet som det heter och det är just som det låter, man springer 10km med sin hund, och hon vann den tävlingen.
20140525-122723
Sedan träffade vi Jonas Colting som är en välmeriterad Triatlet i vårat land samt en liten “äventyrare” kan man väl säga, han hittar på alla konstiga utmaningar som ingen annan skulle kunna drömma om att göra ens (Jonas hittar ni HÄR). Han gratulerade mig för Göteborgsvarvet och gav lite väl valda ord om diverse saker och jag avslutade med att, vi kanske ses!,  jag får väl ta och utmana dig i något senare i år. Och jag fick ett stort leende tilbaka och svaret: -Absolut det vore riktigt roligt!.
Frågan är nu bara vad jag skall utmana han i som jag kan ha fördel av, Pingis kanske haha.
Under middagen så fick jag blodad tand igen vad det gäller löpningen, så nu hoppas jag att jag skall få tillbaka min löparprotes idag som min ingenjör har lovat.
Vi pratade en del under kvällen om löpning och Göteborgsvarvet om hur det var mm, och om vi skulle kunna tänka oss att göra det igen  men jag vet inte riktigt om vi kom fram till så mycket om jag skall vara ärlig.
Det var ju som sagt väldigt smärtsamt så jag tror att jag får hålla mig till distansen 10km under detta året och se efter vintern hur sågen jag är på ett nytt varv.
Nu mina vänner blir det lite frukost sedan jobb, må väl idag och ta hand om varandra! / Johan

So annoying!
There is nothing more annoying when you discover that someone has stolen my BMW emblem on the hood over the weekend, have not really understood what they get out of it, it’s just really annoying hassle to order new ones. Now it is a fact that the emblem is not over priced between 100 – 200kr so it’s not a disaster but really annoying anyway, ok is to order new ones so I can fix it, enough whining about that.
It’s been a pretty busy weekend with different things to do, played last Friday and it was Varberg who stood on the schedule and Kungsbacka on Saturday, both evenings was good, the guests arrived a little late but they got here in the end anyway so I was happy when I got home.
Yesterday , I was in Gothenburg to visit some friends who have a sick fancy restaurant in the middle of the avenue, it’s called Le Pain Français and is, as I said in the middle of the avenue, so if you are in Gothenburg sometime I can heartily recommend this place.
When I got home to Borås, Me and Marcus walked past a restaurant called Babbel to get some food, and there we met a friend of ours named Terese (you can find her HERE) , a really good girl who lives for running , you could say. She runs marathons, among other things, and a few days ago so she ran “Dogrun” and it is called and it is precisely as it sounds, you run 10km with your dog, and she won the contest, then we met the Jonas Colting, a qualified triathlete in our country and a little “adventurere guy” you could say, he makes up all the weird challenges that no one else could dream of doing (Jonas can be found HERE). He congratulated me for Göteborgsvarvet and gave some good words about various things and I finished with, we might seen later!, I ‘ll have to check and challenge you little later this year. And I got a big smile Return and answer: Absolutely it would be a blast .
The question now is just what I will challenge him in that I can benefit from, Pingpong maybe haha.
During dinner, I got a taste back in terms of the run, so now I hope that I will get back my runningsocket today that my engineer has promised.
We talked some during the evening of our running and Göteborgsvarvet about what it was, etc. and if we could think of to do it again but I do not really know if we came up with so much about to be honest . It was as I said, very painful so I think I will stick to the distance 10km under this year and see how it is after the winter.
Now, my friends , it becomes a little breakfast then job , feeling well today and take care of each other! / Johan