Borås Action Run

Idag blev det besök i Borås centrum för att kolla på lite Action Run som dom så fint har döpt det till. Det är lite som en Tough Viking Jr kan man säga, och nej det är inget som jag ska prova, inte än i alla fall. Det ser ganska roligt ut men jag skulle inte klara det just nu rent praktiskt, så det får vänta ett tag!

image

image

Det blev en del reaktioner efter mitt inlägg igår angående hur många beter sig, det mesta var positivt men det fanns en och annan som kommenterade och hade sina åsikter vilket jag respekterar fullt, även om jag inte kan hålla med, men men.
Nu ska jag hitta något att äta så jag får skriva mer sen. / Johan Holst

Today was visit in Borås city center to check on the little Action Run as they so nicely has called it. It’s a bit like a Tough Viking Jr. might say, and no it’s not summer’ll try, not yet.
There were some reactions after my post yesterday about how many behave, most of it was positive, but there were one or two who commented and had their opinions, which I fully respect, although I can not agree with, but but. Now I’ll find something to eat so I’ll write more later. / Johan Holst