Löpning och personbästa / Running and PB

När jag tränade igår så gick det otroligt bra, kände mig stark och uthållig. Som sagt jag kan inte springa lite mer än 4 km då proteshylsan börjar lossna. Men jag gjorde det på under 22 min och det tycker jag att jag ska vara nöjd med just nu. Som sagt benet kändes riktigt bra och jag tränade på efter löpningen med 1,5 timmes styrka. Det som är lite skillnad nu mot innan jag fick vara med i tidningen är att alla tittar vad man presterar nu på på gymmet. Till och med instruktören kom och pushade mig lite extra, vilket är bra men kan vara jobbigt på ett sätt. Idag så måste jag säga att det känns i benet, men inget sår i alla fall så jag får vara nöjd.
Var ju på sjukhuset igår och fick en liten specialpejp som jag skulle prova, men det glömde jag ju så jag får prova den idag istället! Min chef kom precis in till mig på kontoret nu och pratade om att han har sprungit kretsloppet i helgen, och att han hade pratat med sin fru om att springa Göteborgsvarvet med mig. Men han trodde att det var 2015….haha… Så nu fick han ångest för han har bara 7 månader på sig att träna! Så nu var min dag gjord… Ha en bra dag alla så ses vi här snart… / Johan Holst
johanBT5 tumblr_mmak6clSan1qfmfldo1_500
Running and PB..
When I trained yesterday it went amazingly well, felt strong and durable. I can not run a little more than 4 km then prosthetic sleeve becomes loose. But I did it in under 22 minutes and I think that I should be happy with right now. The leg felt really good and I trained on the run, 1.5 hour strength. There is little difference now on before the newspaper is that everyone is watching what I performing at the gym. Even the instructor came and pushed me a little bit extra, which is great but can be a pain in a way. Today, I must say it feels in the leg, but no wound anyway so I’ll be happy.
I were at the hospital yesterday and got a little specialpejp that I would try, but I forgot that’s so I’ll try it today instead! My boss just came in to me in the office now and talked about that he has run at the weekend, and that he had spoken to his wife about run Göteborgsvarvet with me. But he thought it was 2015 …. haha … So now he got anxiety because he has just 7 months to train! So now, my day is made … Have a good day everyone and see you here soon … / Johan Holst