Alltid roligt att kunna ge tillbaka! / Nice to be able to help!

Idag har jag lite saker på schemat som jag inte gör varje dag men saker som händer vissa dagar i mitt liv ändå nu för tiden. Jag har inte förstått meningen när människor säger, -Det är skönt att kunna hjälpa och ge tillbaka!. Idag ska jag till Södra Älvsborgs Sjukhus för att vara resurs åt några nyamputerade. Och med det så innebär det att man finns där om dom har några frågor eller funderingar på hur allt fungerar i vardagen som amputerad. Och jag tror att det är bra för mitt eget psyke att få hjälpa andra. Angående träningen igår så blev det inte så mycket då det började att rinna blod igen, men idag ser det bra ut så jag ska försöka tejpa lite så huden inte nöts just på det stället, ja jag vet jag är envis och vill inte sitta still. Min syster hörde av sig igår och sa att det kommer att komma en överraskning denna veckan så jag får se vad hon har hittat på! Ska bli spännande, Nej nu måste jag bege mig mot sjukhuset, ha en underbar dag så länge / Johan Holst

374752_517468738316950_1810009311_n

Today I have some things on the schedule that I doesn’t do every day. I have not understood the meaning when people say, It’s nice to be able to help and give back!. Today I’m going to Södra Älvsborgs Sjukhus (Hospital) to be resource for some people. And by that it means that you are there if they have any questions on how things work as an amputee. And I think it’s good for my own to help others. Regarding training yesterday, it was not so much when it began to drain blood again, but today it looks good so I’ll try to put some tape on it, so the skin will not wear just at that point, yes I know I’m stubborn and do not want to sit still. My sister got in yesterday and said it will be a surprise this week so I will see what she has found at! Should be exciting. Now I have to go to the hospital, have a wonderful day as long / Johan Holst