Kul att kunna dela med sig…

Jag gör ju en del föreläsningar varje år vilket jag tycker är riktigt roligt.
Men just denna var lite extra speciell då det var Sahlgrenska Universitetssjukhuset Operation som hade bokat mig.
Det blev en del riktigt konstiga miner och småprat när jag kom in på hur min resa har varit, allt ifrån hur lång tid det har tagit till de lite “annorlunda” tillfällena som jag hade inför och under min operation. Så när jag var klar så blev det en liten pratstund i ca 30 minuter för att besvara lite frågor.


När jag kom hem så blev det till att gå ner i källaren till min “mancave” och byta däck på min mountainbike, så nu har dubbdäcken åkt på igen.
Längtar till det blir riktigt mycket snö, visst är det jobbigare att cykla men det är så sjukt roligt så man tänker inte så mycket på det just då haha…

Sitter på mitt kontor och funderar på vad jag ska planera som nästa “utmaning”… ja den som lever får se, som jag brukar säga!
Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!