Drömmar, ja de flesta har en!

Vad är din dröm? Kommer du att uppnå din dröm under din livstid? Jag är säker på att du vill. Jag är säker på att du hoppas att du kommer. Men kommer du faktiskt göra det? Vilka odds skulle du ge dig själv? En på fem? En på hundra? En på miljonen? Hur kan du berätta om dina chanser är bra eller om din dröm alltid kommer att förbli exakt det? En dröm? Och är du villig att ta det på provet?

De flesta jag vet har en dröm. Faktum är att jag har frågat hundratals, om inte tusentals människor om deras dröm. Några kan villigt beskriva det med stor detalj och entusiasm. Andra är ovilliga att prata om det. De verkar generade att säga det högt. Dessa människor har aldrig testat sin dröm. De vet inte om andra kommer att skratta åt dem. De är inte säkra på att de syftar för högt eller för lågt. De vet inte om deras dröm är något de verkligen kan uppnå eller om de är avsedda att misslyckas.
De flesta människor har ingen aning om hur man ska uppnå sina drömmar. Vad de äger är en vag uppfattning att det finns något de skulle vilja göra en dag eller någon de skulle vilja bli. Men de vet inte hur man ska komma härifrån. Om det beskriver dig, så är du glad att veta att det verkligen finns hopp.
Här är min definition av en dröm som kan provas och kommer att gå: En dröm är en inspirerande bild av framtiden som ger dig energi, vilja och känslor, vilket ger dig möjlighet att göra allt du kan för att uppnå det. En dröm värd att bedriva är en bild och en plan för en persons syfte och potential. Eller som en vän sa till mig en gång i tiden, “En dröm är en möjlighet att plantera i människans själ, jag kallar den att driva en unik väg till förverkligandet av dens syfte.”
Så ta ett djupt andetag och fundera på vad just DU vill… Och gör det, gå hela vägen, du kommer klara det!