Kart att jag också skall drabbas, men men!

Jag har haft en underbar helg med riktigt roliga personer. I lördags började jag dock känna mig lite dålig så hör och häpna, jag somnade kl 21:30. Och så klart att jag inte skall komma undan någon sjukdom med tanke på att halva landet ligger i någon sorts influensa. Jag måste dock säga att jag har bara haft ont i huvudet och lite ont i halsen, men det är huvudvärken som gör att jag inte tränar på morgonen nu. Det är inte ens så lätt att gå upp när huvudet dunkar som om någon slår en med en slägga. Men det går nog över snart och jag är nog tillbaka i mina rutiner snarare än jag tror.
Det är inte så att jag är hemma från jobbet dessa dagar utan det är just på morgonen som huvudvärken har slagit till, jag ska se imorgon om halsen är bättre för då kanske jag kan ta mig till gymmet och huvudvärken kanske försvinner på vägen, vem vet.
Jag kan nu berätta att Dubairesan är bokad, och det blir jag och min trogne följeslagare Marcus som åker.
Ska bli riktigt skoj att få köra lite Dunebuggys, längtar som bara den.
image2
Det är tyvärr så att datumet faller inte så bra med övriga personer som vi har frågat så det känns tråkigt att dom inte kunde följa med, men då får vi ju chansen att göra ytterligare en rolig sak fast med hela gänget 🙂
Nu blir det lite jobb och frukost, må väl mina vänner!