Blir ingen träning på några dagar om detta fortsätter!

Nu är det 4:E dagen som jag vaknar med halsont och jag börjar bli mer och mer snuvig.
Känner mig mer och mer orklös på dagarna, klart jag går till jobbet och gör det jag ska men det är inte så mycket mer.
De här förkylningstiderna, skall de verkligen vara nödvändiga, känns mest som att dom kommer när man minst vill det.
De sätter bara en massa käppar i hjulen när man har något planerat, iofs så har jag inte det den här gången så nu kommer jag ta det lugnt innan jag börjar med träningen igen. Annars brukar jag vara den som försöker stressa så jag kan träna så snart som möjligt. Det är många som inte tar en förkylning på allvar när man tränar, men det finns fall där elitidrottare kört på men fått sluta med sin aktivitet för gott då kroppen tagit skada så den inte kan ansträngas på samma nivå som innan.
IMG_0455
Idag blir det till att jobba lite och och fixa det sista med Dubairesan.
Förkyld och hängig? JA, 🙁 men men bara på med ett smile och fortsätt köra på!! 🙂
Må väl mina vänner!