Känns som jag måste tillbaka..

Jag har inte tränat på en vecka nästan och de känns i kroppen.
Man kan säga att rutinerna börjar rubbas och jag känner inte igen mig riktigt i vardagen, sjuksymtomen börjar blekna och mina tankar återgår till gymmet. Det absolut viktigaste i detta skedet är att lyssna på sin kropp för att bestämma när man ska fortsätta träna sitt träningspass och hur intensivt man ska träna. Öka intensiteten långsamt med varje träningspass, var uppmärksam på vad kroppen ger för tecken så man inte arbetar för hårt för den. Om du återhämtar dig från en stor sjukdom, kan din styrka variera från dag till dag. Ena dagen på gymmet kan kroppen tillåta en intensiv träning medan nästa dag känner du att du inte kan slutföra en lätt träning. Justera ditt träningsschema för att känna av hur din kropp känns varje dag. Jag vet att det kan kännas skit att gå tillbaka till gymmet och “börja om” på vissa repetitioner för att komma tillbaka, men det är viktigt att man tar det lugnt för att inte skada sig. Nej nu tycker jag vi tar tag i dagen och gör något kreativt!