En tid i backen…

Fick ett samtal i tisdagskväll från Gino som var sugen på att lära sig att åka alpint, tänkte i mitt stilla sinne “vad ska ha nu hitta på”. Men jag såg chansen att få några åk i backen så jag var inte sen att säga ja.
Så det var bara att ringa svärmor och fråga om hon ville passa lilla Tim i 3-4 timmar (vilket hon blev jätteglad över).
Onsdag kl 09.00 åkte vi till Ulricehamn Ski Center och började med att hyra utrustning till Gino, sedan gav vi oss upp till toppen haha.

Nu undrar alla varför jag drog upp han till toppen direkt, jo men det ar inte så brant och man behöver lite fart för att lära sig lite snabbare. Första åket tog sin lilla Tid men andra och tredje så tog han sig ner utan problem.
dock så kom en ordentlig vurpa åk 4:a, dock så har jag ingen film på den men det kommer nästa gång vi ska åka.
Dock så blev det ju en del blickar när jag åker för det ser ju lite “annorlunda” ut när jag kommer. Men det var otroligt många som hejade och förklarade att det var roligt att se mig åka och våga visa mitt “robotben” haha. Pistvakter samt liftvärdar gav tummen upp och high-five:ade så det var en rolig dag i backen!