Känns som jag är på rätt väg../ Feels like I’m on the right track ..

Jag känner att jag mår bättre och att jag är på rätt väg vad det gäller mitt ben. Mat, sömn och vila i helgen gjorde susen. Ibland är det bra att stanna upp och tänka efter lite, jag behövde denna reaktionen från kroppen för att tvinga mig själv att stanna upp och få mig en tankeställare. Det var helt rätt beslut att ta det lugnt i helgen, både vad det gäller träningen och livet i övrigt. Jag känner nästan ingenting av såret vid knät. Jag har fattat en hel del bra beslut under de senaste dagarna, beslut gällande prioriteringar och den närmsta tiden framöver. Jag har en förmåga att ibland vilja för mycket och så har det nog varit den senaste tiden. Mina tankar tar överhanden och skenar iväg och sedan räcker inte tiden till. Nu har jag prioriterat bort några planer till förmån för andra. Det blev inte heller någon träning igår, för jag skall till sjukhuset idag och köra rehabträning igen. Eventuellt så kanske jag tar en lugn stund på löpbandet imorgon för att känna på kroppen, vi får se hur det känns.. / Johan Holst
DSC_0255
I feel that I’m feeling better and I’m on the right track when it comes to my legs. Food , sleep and rest over the weekend did the trick. Sometimes it’s good to stop and think for a bit, I needed this reaction from the body to force myself to stop and get me a lesson . It was absolutely the right decision to take it easy this weekend, both in terms of training and life in general. I know almost nothing of the wound at the knee. I’ve made a lot of good decisions over the past few days, decisions regarding priorities and the near term future. I have an ability to sometimes wanting too much and so it has probably been recently. My thoughts will prevail and runaway and then not enough time to. Now I have the priority on any plans for the benefit of others. There was also no training yesterday , for I shall to the hospital today and run rehab training again. Possibly so maybe I ‘ll take a quiet moment on the treadmill tomorrow to feel on the body, we ‘ll see how it feels.. / Johan Holst