Kan inte allt bara fungera?

Jag har under en tid varit grymt motiverad när det gäller min löpträning. Har tränat regelbundet, tyckt att det har varit jättekul och hela tiden satt upp mål för mig att sikta på. Men nu den senaste tiden har jag verkligen hamnat i en svacka. Det börjat bli jobbigt att ta sig ut på rundan, konditionen känns sämre, motivationen finns med klart att den får sig en smäll och det känns som att min utveckling går bakåt istället för framåt. Idag när vi skulle träna började det göra ont i benet där protesen sitter redan strax innan 3km på löpbandet, och jag fick avbryta mitt pass. Varför skall detta komma nu? Jo för att det är ju bara 2,5 vecka kvar till Arena Run på Friends Arena så det är ju självklart att jag ska få något att tänka på nu. Så nu gäller det bara att bita ihop och kämpa på med rutinen och schemat som är satt så kanske smärtan släpper!
Jag ska klara detta och det ska gå bra dessutom, kom igen nu och bit ihop!

image