Jag orkar med mycket, MEN det här orkar jag INTE!

Ni som känner mig eller läser min blogg vet ju att jag har varit med om del de senaste åren och det mesta saker jag lever med har jag ju vant mig vid och det har blivit min vardag. Det är rätt lustigt hur man kan vänja sig vid att leva på ett helt nytt sätt..

MEN nu är det så att jag har gått och blivit förkyld, det kom som en överraskning/käftsmäll under natten till lördag. Sedan dess har jag varit sängliggande, fy vad jag hatar förkylningar, de borde ju vara olagliga.

Jag hostar så jag nästan spyr, huvudet värker som bara den och hela ansiktet gör ont. Det gör ont i kinderna, i käkarna, i tänderna, i näsan i pannan och i tinningarna. Ja överallt värker det. Snoret bara rinner och rinner och jag nyser om och om igen.

Jag som aldrig blir sjuk, varför ska jag bli det nu för?.

Jag blir så frustrerad på den här förkylningen, förmodligen för att man bara går och väntar på att det ska försvinna. För helt ärligt så är ju en förkylning ingenting mot vad jag har stått ut med de senaste 4 åren. Och jag tror att det är just det som är skillnaden. När man vet att det bara är tillfälligt och man inte kan göra annat än att vänta på att det ska återgå till det normala igen, så blir man otålig. Man vill bara att obehaget ska försvinna så snabbt som möjligt och man accepterar inte situationen på samma sätt som man måste lära sig vid en protes t.ex.

Aja, nu var det inte proteser vi skulle prata om här. Det jag ville koma fram till var väl att nu är jag mer sjuk än vanligt har inte upplevt att må så här dåligt någon gång utav en förkylning. Allt känns skit och jag har provat allt möjligt men ingenting hjälper.

Jag kan knappt sova för jag hostar, snorar och nyser så. Jag har försökt dricka varmt, äta kallt och ta varma bad för att lindra värken i kroppen, huvudet och halsen men det fungerar inte.
Jag trycker i mig alvedon och ipren och det sänker iofs min temp en aning men inte mer än så. Men trots att jag fått ner tempen känner jag mig ändå febrig.

Har jag nämnt att jag hatar att vara förkyld? 🙂

fc3b6rkyld