Inspelning av podd och utvecklingsmöte!

Onsdag morgon, livet leker och magkänslan är på topp, å planer förbereds för fullt inför vintern och dess idéer.
I måndags gjorde jag nått som ja vet man inte borde när man har ont i halsen och är förkyld,
jag gick till jobbet och jobbade några timmar innan jag satte mig i bilen till Åhus för att spela in ett poddavsnitt med Malin Rosén som är med och driver #drivkraften, satt i bilen dit med tanken att antingen bryter en halsfluss ut också eller så går de över;)

Och ja det blev lite bättre i alla fall, vi spelade in och sedan begav jag mig hem för att visa upp mig på Handigolfträningen, men där blev det inte mycket gjort då jag var helt tömd på energi. Men det verkar lurt som att denna gången vann jag och äntligen börjar förkylningen släppa =)=)
Jag tror att avsnittet kommer att släppas den 26:e september och ni kommer hitta det här på bloggen eller på iTunes.
(jag kommer posta lite länkar så ni kommer inte missa det hahaha)

Igår var jag i Nyköping på kurs med vår leverantör av CRM-system som vi skall byta till nästa vecka, och jag måste säga att man underskattar kurser många gånger. För det är ju inte bara den “direkta” informationen som man får där utan man tar in så mycket mer och får mer intryck av hur de jobbar och hur andra har sina arbetsplatser.
20160906_141655 (1)
Så detta startade min hjärna så jag nästan inte sov en blund inatt.

Nu idag blir det till att testa lite system sedan blir det golfträning, för Handitouren är ju i helgen så det blir till att åka mot Stockholm för att försöka komma på pallen igen!