Ibland måste man blicka tillbaka lite…

Ibland kan det vara givande att kika tillbaka lite, för att se hur långt man faktiskt har kommit. Att hålla blicken på sitt mål och hela tiden jobba sig framåt är en nyckel till framgång.
Men då och då lär vi också stanna upp och ge oss själva en klapp på axeln för hur långt vi har kommit. Det är vi själva som bestämmer om vi ska vara glada eller ledsna, då även detta sitter i våra huvuden. Vi måste AKTIVT välja att tänka positivt för att inte börja tänka negativt av naturen. Vi kan inte överlåta vårt humör till slumpen då detta av naturen kommer leda till negativt humör. Att tänka positivt är alltså något vi medvetet ska göra och med tiden kommer det bli enklare. Positivt tänkande är träningsbart.
Det som är viktigt när man ska träna upp sin förmåga att tänka positivt är att ALLTID göra det, oavsett dag. De dagar du känner dig lite nere och deppig är dagar du ABSOLUT måste öva. Det är de dagar det känns bäst att hoppa över som du vinner mest på att ändå göra det. Det kan vara svårt att tänka positivt på dagar då man inte tycker det finns någonting i hela världen att vara glad över, men man kan alltid försöka. Ha en underbar fredag mina vänner!
IMG_0129.JPG IMG_0938.PNG IMG_0123.JPG IMG_1664.JPG IMG_0146-0.JPG IMG_0105.JPG