Knät ser bättre ut, och utmaningarna…

måste säga att det är en bättre dag idag, knät än mindre svullet (även om det är marginellt) och jag har faktiskt fått sova ganska bra inatt. Det var ett tag sedan jag fick sova en hel natt utan att vakna av smärta, men inatt var det riktigt skönt att bara få sova som sagt. Det är en del människor som har frågat om hur man mår egentligen och svaret är: Jag mår BRA!, det som gör mig lite låg vissa stunder (som tidigare dagar tex) är när min kropp inte riktigt vill som jag vill. jag hade förväntat mig snabbare återhämtning efter min knäoperation och det är fruktansvärt frustrerande att inte kunna göra som jag vill.  Jag har massor med mål om vad jag skall göra men kan för närvarande inte ens träna för dessa mål, eller jo jag kan köra rehab iofs men det är inte riktigt det jag vill just nu om man säger så, jag vill mer…
Ska ta och styra upp mitt humör lite nu och bita ihop så jag blir bra och kan återgå till planerna igen, finna inget jag mer skulle vilja göra än att åka till Härryda Calbepark och träffa Nicolai Pedrup som är så snäll och skall hjälpa mig att komma upp på en wakeboard. Det kommer vara en utmaning då balansen inte riktigt är som med en “riktig” fot, MEN jag är ju på vatten och vad gör det om man ramlar (iofs kan det ju göra ont haha). Får träna lite till så skall jag se till att bevisa för mig själv att jag ska åka wakeboard med protes!
wakeboard