En vecka kvar bara…

Måste säga att det är skönt att vara tillbaka på kontoret igen, den här helgen har satt sona spår om man säger så. Vet ej riktigt vad det är men jag blir så sjukt trött efter spelningarna. Tror iofs att det beror på att mina ben inte riktigt är 100% bra så jag bränner ju ganska mycket mer energi än vanligt, kanske börja tänka på att börja få i mig något efter spelningarna. Jag brukar ju vanligtvis bara åka hem och lägga mig men som sagt lite mat innan kanske gör att jag har lite mer ork under söndagen.
Nu är det bara en vecka kvar till golftävlingen och jag måste säga att jag är så sjukt osäker på hur det kommer att gå. Jag och Marcus har ju tränat mycket men som de flesta vet så blir man inte proffs på golf på 2-3 månader. Sen ska man räkan in att jag har inte kunnat träna så länge heller för min knäoperation satte stopp för det så jag har nog bara tränat effektive under en månad kanske. Så vi räknar inte med något monsterresultat, men vi ska gå tävlingen med huvuden högt även om vi kommer sist.
Vädret ser ut att hålla i sig vilket menas med att det kommer bli en korthålsrunda idag på Borås GK, ska bli spännande att de om träningen har gett något.
Nu blir det till att producera lite reklamfilm, ha en underbar dag mina vänner!
Golf1