Grym helg, och snart blir det riktigt äventyr!

Nu är det skönt att vara tillbaka på jobbet efter denna helgen. Vilken iofs har varigt underhållande men den har känts otroligt lång. Det började med jobb på Bara fredags kväll, sen hem och sova 3 timmar för att sedan bege mig till Boråshallen, där skulle det vara Cheerleading DM, och jag skulle sköta musiken. Jag tyckte det gick bra i början men efter halvtid så började tröttheten komma och det blev en del gäspningar men men. Alla var nöjda med musiken och jag måste  ge en eloge till alla deltagare då jag är sjukt imponerad över vad dom lyckas göra på den där mattan, sjuk gymnastik och kast upp i luten med snurrar och volter, som sagt sjukt imponerad. Efter detta så åkte jag hem.
Jag fick faktiskt vara hemma i 45 minuter innan det var dags att åka till Grand Hotell för att möta upp Jonas Sellberg, som jag skulle spela ihop med under kvällen, och vilken fest det blev. Bra tryck på gästerna och det kändes riktigt bra. När vi var klara vid 03 så blev det direkt hem och i säng.
image1
Igår var det inte mycket som blev gjort, jag sov till 12 och sedan var det havlvfart fram till 17:45 då jag tog sista orken och gick på bio. Såg filmen Focus med Will Smith. Den var bra men lite seg vilket iofs passade mig just denna dagen, men den var helt klart sevärd.
MV5BMTUwODg2OTA4OF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTE5MTE4MzE@._V1_SX214_AL_
Så vad hände nu idag då?, jo det blir till att jobba lite sen skall jag hämta mina sommardäck till bilen för den skall få sig en genomgång och uppfräschning imorgon så den är fin till när jag kommer hem från Dubai.
För nu är det inte många dagar kvar tills jag åker, det är ju på Torsdag som jag och Marcus skall ta våra väskor och få leka av oss i den stora sandlådan, hoppas bara att vi kommer men hela och inte ihopgipsade upp till hakan.