En bra träning och mycket planering!

En riktigt bra löprunda blev det igår måste jag säga.Jag och Marcus gav oss ut på en löprunda på en väg vi inte provat innan. Det enda som var annorlunda denna gången med sträckan var att den hade nästan en 2,5km lång raksträcka med ytterst små upp/nedförslutningar. Det vill säga att man fick ingenting gratis under denna löprundan utan det var bara för benen att driva på. Och det gjorde dom, det blev en vända fram och tillbaka så totalt 5 km på under 30 minuter.
Så det får vi se som en godkänd tid nu under vår andra träningsvecka. Vi har en plan och den skall vi hålla oss till, det kommer ta en stund men när stunden är kommen så blir tiden grymt bra. Vi har ju till september på oss att försöka krossa våra tidigare rekord (den 3 maj kommer vi inte att krossa rekord, utan bara springa för att se hur vi ligger till med vår plan), så det ska bli skoj att få se resultatet i slutet av sommaren.
IMG_1073 IMG_1074
Och nu är det bara 2 dagar kvar sen lyfter planet mod Förenade Arabemiraten, närmare bestämt Dubai.
Så nu gäller det att packa resväskan på ett smart sätt då både löparprotes, festkläder och en massa kamerautrustning skall med för att äventyret skall ju filmas för framtida bruk.
IMG_1050
Så nu har jag lite att göra dessa dagar innan vi flyger…
Må väl mina vänner!