Gårdagens löpning och inför kvällens gig med Agnes!

Igår blev det löpning och det gick ganska bra. Tiden ska finslipas för vi hade ett lugnt och jämt tempo, kommer bli högre under midnattsloppet tror jag.
Imorgon ska jag testa totaltiden på milen, så det blir intressant att se vad den blir och om jag klarar av att hålla samma tempo.
Det positiva igår var att det kändes otroligt bra med benet, inga speciellt stora orosmoment och smärtan höll sig inom en rimlig nivå.
Som ni ser på bilden finns 2st rödmarkerade områden och det är 2st ganska branta backar som det gick väldigt långsamt upp för.
Men jag tog mig an dom och det skall bli bättre nu när benet har lite bättre status.
2014-07-03 09.31.25
Var ganska skönt att ha med sig en ny person som kunde pusha oss lite extra denna gången, (inte för att det behövdes).
Är alltid roligt ned nya människor för då ger man lite extra och det är det som behövs bevisas för ens eget bästa, just att man klarar av allt.
Annars idag så vaknade jag av världens jobbigaste huvudvärk. Den håller på att försvinna nu så det är skönt, med tanke på att jag skall träna efter jag har kodat en ny nyckel till min bil.
Känns lite 90 tal att behöva använda en fysisk nyckel för att låsa/låsa upp dörrarna (tänk vad bortskämd man har blivit).
Kommer att bli riktigt roligt att köra styrka idag, kommer att börja passet med cykling som uppvärmning sedan 2000 meter rodd.
Sen kommer jag förmodligen vara slut i armarna så då kör jag mage och rygg.
Jag ska spela på Grand Hotel i Borås ikväll och det ska bli riktigt kul för det är Agnes som skall vara artist så det väntas komma otroligt mycket folk.
Hon kör sitt nattklubbsgig inne på Grand som sagt strax efter 00:00.
banner_holst_3juli
Nu måste jag äta så jag kanske skriver lite senare. / Johan Holst