Går det som du planerade? är du nöjd?


Tillfredsställelse kommer inifrån och bara du, och du ensam har kraften att göra dig själv nöjd och i freds med dig själv. Men då livet inte går som du planerade det och du får problem, jag skyller ärligt inte dig för att du känner dig frustrerad. I svåra tider med svårigheter och förödelser blir det extremt svårt för även de bästa av oss att hålla oss uppskattade och nöjda.

Miljoner människor hanterar ekonomiska, emotionella och fysiska problem dagligen. Jag menar efter att ha malts som en grushög regelbundet; Jag förstår att det är mycket tufft att titta ovanför och ändå vara nöjd, och nöjd med vem du är och vad du har. Men vad du behöver komma ihåg är att det inte är omöjligt att vara nöjd och du kan komma dit. Det är bara i ditt huvud.

En del är att övervinna en fråga, oavsett vad det är, är att ändra ditt tänkande mot det. Och du har antagligen hört det här mycket och tänker “ja, vad som helst” men det fortsätter att vara det viktigaste steget mot tillfredsställelse. Du måste börja tänka positivt. Ändra ditt perspektiv. Det var kanske inte så illa att förlora ditt jobb så att du kan sträva efter din passion. Eller kanske det att bli sjukt var det enda sättet du skulle stanna hemma och vila på och “någon” tvingade dig på det sättet? Om dina tankar förblir positiva ger det dig styrka och engagemang att fortsätta. Positivitet är ett obligatoriskt krav för att uppnå vad du vill uppnå. Du måste behärska det.

Sen är det att vara mer nöjd med ditt liv är att faktiskt sluta tänka så mycket. Våra sinnen är fantastiska maskiner, men många gånger kan denna rena processorkraft vända sig mot oss. Genom att övertänka skapar vi omedvetet anslutningar som egentligen inte finns där och så småningom kommer saker som inte är mycket troligt att hända eller som inte verkligen är där, bli verklighet.

Sen som vanligt är det att le mer. Om du tänker på det jag skrev ovan och agerar efter dem kommer du redan ha blivit en mer positiv, avslappnad och välstödd person. Du kommer redan ha styrkan att ta itu med vad livet kastar på dig.

Så LE och låt världen se det.

Många individer anser att detta med att le är onödigt, men jag håller inte med. Detta “steget” är det viktigaste steget bland alla. När du ler ser du inte bara bra ut men du släpper stress och skapar endorfiner som gör dig gladare och positiv. Leende gör också att människor omkring dig gillar dig mer och indirekt gör att du gillar dig själv. Gör dig så mycket nöjdare med ditt liv.