galnaste flygningen som jag varit med om….


Vi kom ju hem från Spanien igår och när vi skulle lyfta från Malaga informerade piloten om att det kunder vara lite turbulens vid landningen på Landvetter när vi kommer fram.
Och JA det var sjuuuuukt vid landningen, vid första försöket så var det luftgropar så om man hade armarna på armstöden så vipps så var dom ovanför axlarna, samt att kastvindarna var otäcka. Man kan säga att det var som på en film innan planen störtar, kanske därför många var lite oroliga. Om jag ska vara helt ärlig så tänkte man “får man landa i dessa förhållanden”.
I denna stunden hade folk kräkts och många barn som var ombord grät och skrek så stämningen i planet var ju sådär.
När vi kommit nedanför molnen och såg marken komma närmare så kom en sjuk kastvind och man hörde bara hur motorerna slog på max och planet steg kraftigt upp till 5000 fot och vi fick info om att vi var tvungna att avbryta men vi gör ett nytt försök igen, så viss panik hos en del människor blev det.

Vid andra försöket kändes det inte bättre för det var lika skakigt i planet men piloten kämpade på och till slut så kände man hur hjulen nuddade marken och bromsarna slog på i all kraft, NU hade vi äntligen landat och typ ALLA gav piloten en värmande applåd och man fick börja trösta barn och ta hand om de som kräkts.

Så idag har man något att prata om kan man säga… Hoppas ni får en underbar dag min vänner!