Träningsresa Alpint, Sierra Nevada

Har tillbringat tre dagar i Spanien och närmare bestämt Sierra Nevada för att träna lite alpin skidåkning.
Vi hade två dagar i backen och först och främst var det fokus på positionering av kropp och hur jag ska få allt att fungera med protesen. Vi märkte efter en stund när vi studerat några åk att jag inte får fram all vikt och en del av problemet finns kanske i att protesen är inte riktigt rätt vinklad mot vad det “hela” benet har i vinkel, så jag får svårt att få fram vikten för att verkligen få det där extra greppet som jag söker. Vi vet ju hur en “hel” människa ska ha för position, dock så kan jag kanske inte riktigt komma dit så vi håller på att trixa lite för att jag ska komma så nära som möjligt. Om jag ska vara ärlig så är det på ett sätt helt fantastiskt att det fungerar så bra som det gör redan men jag vill mer,  så det blir en liten korrigering tills nästa träningsresa.
   

Dag två så sitter det mycket bättre och jag får till en position som är bättre men det finns en del att jobba på.
Har ju fått ett ordentligt skav i knävecket på protesbenet så det ömmar som bara den under åken.

Vi fick dock avbryta träningen efter två timmar för det kom in en liten dimma (inte så liten haha) vilket gjorde att man såg till slut inte mer än 5-10 meter framför sig, så vi fick avsluta denna resa med att åka lite försiktigt ner.

 

Så nu väntar hemfärd och hårdträning på gymmet samt lite justeringar av protesen inför nästa träningsresa.
Ska bli skönt att få komma hem och krama om familjen! Hoppas ni mår bra mina vänner!