Förändringar till det bättre!

Det enda jag kan göra något åt är mig själv, hur jag är och tänker. Att tänka positivt kanske behöver bli en träningssak för oss, likväl som vi promenerar för att träna kroppen behöver vi träna sinnet med hur vi tänker. De mentala hinder vi har är det bara vi själva som skapar och därför också bara vi själva som kan ändra på. Kroppsspråket är en enormt viktig del i detta. Visar jag med kroppen att allt är negativt så spelar det ingen roll vad min mun säger, människor runt omkring mig uppfattar det ändå som negativt. Det påverkar inte bara mig själv utan alla runt omkring mig. Med en negativ attityd kan jag faktiskt förstöra någon annans dag! Vill jag verkligen det?

Det handlar ju inte om att gå omkring och skratta, utan om en inställning till tillvaron. Se möjligheterna, bryta gränserna, släppa en dålig sak och gå vidare. Tror man på att någonting ska gå bra så gör den det till slut. Kanske inte första gången och inte andra heller men till slut. Det är lite som när man ska grädda pannkakor, eller lära sig göra det…

Visst vet jag att det finns massor med saker som påverkar, många som vi inte kan rå över, men hur jag är kan jag i alla fall påverka (även om det kan krävas lite träning).

IMG_0292-0.PNG

IMG_0293-2.PNG

IMG_0291-1.PNG