Det gäller att behålla rutinen…

God morgon!. Idag har jag fått sovmorgon kan man säga då jag inte tränar på onsdagar. Måste ju få ha en vilodag ibland. Men jag vaknade kl 05 utan att klockan ringde ändå, skumt. Nå väl, jag var ju nere på Poolhouse igår och fick en golflektion av Göran som äger stället. Och tänk vad lite småjusteringar kan göra, jag stig för bredbent, hade lite dålig hållning på överkroppen mm.
Jag fattade inte först vad han menade men när vi granskade mina slag i hans supermaskin “trackman” så började jag förstå.

IMG_0332.JPG
Efter att jag ändrade ganska mycket så började jag förstå hur allt fungerar. Helt otroligt vilken skillnad, nu gäller det bara att träna in allt så det blir permanent.
Mitt ben har tagit lite stryk dessa dagar med träningen så Jaguar fått lägga om strategin lite, provade att springa lite i måndags men det var inte bra i knät ännu så det får vänta lite till. Nu måste jag jobba lite, skriver mer sen!

IMG_0326.JPG