Finns alltid dom som har det värre…

SÅ SANT!

Den frasen kan få mig att må lite bättre ibland.

Jag tycker aldrig synd om mig själv, men det händer att jag blir riktigt förbannad på den här jäkla benet och knät som ställer till det så mycket för mig ibland, tex om det är något jag vill göra… träning, slänga runt å dra en bugg etc etc (eller bugg? nja ni fattar haha)… DÅ kan jag tänka: Varför just jag? Kunde jag inte få en lite mildare skada på foten iaf så att jag klarar av att göra dom där sakerna som jag så gärna skulle vilja göra under de 15 åren…

Och så tänker jag: Det finns alltid dom som har det värre när jag ser mig omkring och ser hur verkligheten ser ut för en del andra.

Det är en HELT OK tanke tycker jag. MEN, man får INTE glömma att alla människor har ”sitt” liksom. Jag är berikad av massor av saker som andra ”friska” människor inte har eller har möjlighet att göra. Alla människor har rätt att ha sina problem och dessutom klaga över dem. Sen finns det ju såklart många människor som klagar över små bagateller, då får jag bara har lust att öppna truten och säga ett par sanningens ord.

Jag tänker på många i mina närhet som har sina svårigheter i livet. Svårigheter som inte jag behöver bekymra mig om, förutom att jag känner oro för personen/personerna i fråga. Det kan lätt bli att jag är den som står i fokus, jag är den som alltid ska må bra osv, jag vet inte om jag gillar den känslan. Jag älskar att folk bryr sig och finns till och stöttar, men jag vill inte att någon annan ska glömmas bort för det!

Dagens tanke: Det finns alltid dom som har det värre, men din egen hälsa är också viktig och man kan inte hjälpa alla i hela världen, hur mycket man än skulle vilja. Men att känna och visa medkänsla kommer man långt med! Glöm aldrig det.

Nu är det dags att jobba lite, får se hur det går med den biten, när det är så mycket tankar som snurrar i huvudet, men som sagt inte klaga för mycket, utan ska försöka få till en skön cykeltur ikväll… Må väl mina vänner!