Sommartorsdag innebär gig!

Det var premiär för Sommartorsdagarna® igår och det är butiker, restauranger och näringslivet i centrala Borås som tillsammans med sponsorer gör det möjligt att bjuda Boråsare och besökare på ett av Sveriges största gratisnöjen. Sommartorsdagarnas scen finns på Stora Torget i Borås city.

Jag tog min cruisingcykel och begav mig till stället jag spelar på, det är Vinci som är ett av enligt mig Borås “mysigaste” ställen, och det är Nu-Disco/funk, disco som flödar ut genom högtalarna dessa kvällar. Sjukt mycket folk måste jag säga och det riktigt roligt att få leverera god stämning dessa kvällar. Självklart är man lite mör dagen efter då man är hemma kl 02:00 och ska gå upp 06:15 så tröttheten kryper ikapp strax innan lunch!

Om ni vill kolla in Vinci så kan ni besöka deras hemsida här och är ni i Borås så tycker jag verkligen ni ska göra ett besök och prova kökets delikata måltider!

Självklart så lyckades Marcus knäppa av lite bilder då han hittade mig i stan, alltid lika tacksamt.