En dag med kryckor…

Som rubriken lyder så har jag fått hoppa på kryckor dag. Orsak? ja, vad ska man svara?… kan vara så att det blivit för mycket skidåkning.
Jag har nämligen fått ett jack kan man nog kalla det i knävecket på protesbenet. Det blir lätt så om man får slag eller om protesen råkar vrida sig inte hastigt så det skaver in i benet. (ledsen för halväcklig bild) ser dock ut som någon skjutit mig i benet!

Så för att få ordning på benet så blev det till att hoppa på kryckor och vara hemma idag (klart frustrerande).
Dock så har ju inte hoppandet på kryckor gått smärtfritt då jag har en skadad axel som verkligen inte gillar kryckorna.
Resultatet? jo grym spänningshuvudvärk med molande smärta i axeln (jacket i benet gör ju inte ont om man inte har protesen på så. Känns sjukt frustrerande då det varit en sjukt fin dag med stålande solsken.
Men jag har inte så ,mycket val än att vara still och försöka få benet läkt så jag kan träna i backen nästa vecka.

Så nu blir det att vila lite till och snart sova… Hoppas morgondagen blir bättre!