En bra torsdag / A good thursday

Igår var en dag med många roliga saker som hände, det som jag själv tycker är en av de roligaste var att jag kunde köra lite benpress på gymmet. Jag har ju haft för ont samt att hylsan har skavt sönder benet när jag har böjt det för mycket, men igår kändes det bra, löpningen gick bra med tanke på att jag inte sprungit på ett tag så jag är sjukt nöjd idag. Så jag hoppas att denna dagen blir till min belåtenhet den med, blir att jobba fram till 12 sedan blir det att bege mig till Grand och träffa Eriks tjej som heter Fanny, hon ska sjunga lite imorgon när jag spelar så vi ska bara sätta det sista så det verkligen blir en bra show när vi kör. Det är ju första gången vi gör en sådan grej ihop och vi bestämde oss typ igår om att vi skulle göra det, så jag gav henne två låtar som jag brukar spela så ska hon träna in dom lite snabbt. Ska bli kul och se hur det har gått. Efter det blir det gymmet och lite träning, en del löpning samt en del styrka står på schemat, känns verkligen skönt att komma igång med träningen igen. Jag hoppas att ni får en underbar fredag. / Johan Holst
IMG_20130903_0093111
Yesterday was a day full of fun things that happened, what I myself think is one of the funniest thing was that I could do a little leg press at the gym. I ‘ve had the pain, and the sleeve has chafed broken leg when I bent it too much, but yesterday it felt good, the run went well considering that I have not run in awhile so I’m satisfied with the day. So I hope that this day will be to my liking it with, Im at work until 12, then I will be of going to the Grand and meet Eriks girl named Fanny, shes gona sing a bit tomorrow when I play so we’ll just put the last so it really is a good show when we perform. It’s the first time we are doing such a thing together and we decided like yesterday that we would do it, so I gave her two songs I usually play so she will train in them a little bit fast. Should be fun to see how it has gone. After that I will be going to the gym and and do some running and some strength, it feels really good to get started with training again. I hope you have a wonderful Friday. / Johan Holst