en bra helg… / a good weekend

Jag vet att jag inte har varit så aktiv här i helgen och det finns inte riktigt någon förklaring till det om jag skall vara ärlig, men jag tänkte att jag får summera helgen nu istället. Och vi börjar med fredagen som blev en bra dag, jobbade först sedan gick jag tull gymmet för att köra lite löpning samt styrka i en timme. under kvällen så spelade jag på ett ställe som heter Bara så jag kom väl i säng runt 02:30. Lördagen så stod det en sak på schemat bara och det var att jag skulle vara “warmup” till italienska dj-duon “Nari & Milani” på Grand i Borås vilket var den största DJ bokningen i Borås historia. Kvällen blev en succé både för mig och f0r dom då allt bara stämde. Det kom riktigt bra med folk och alla var taggade till max, riktigt roligt att se. Igår söndag blev det inte många saker gjorda, vaknade ganska sent och kände mig helt utslagen, la mig på soffan nästan hela dagen och bara vilade, fanns ingen ork i kroppen. Framåt kvällen så fick jag lite ångest för att jag inte hade gjort något så jag tog en promenad under 1 timme, och tro mig det var riktigt kallt ute nu, i och förs sig är det november men jag har inte hunnit vänja mig med att det är så kyligt som det är. Sen begav jag mig hem och gjorde en sen middag. Och idag så är det jobb som gäller fram till lunch sedan är det sjukhusbesök igen i eftermiddag. Det är uppföljning utav löparhylsan och hur benet mår i allmänhet! Så nu vet ni i stora drag hur helgen har varit, kanske kommer en uppdatering lite senare idag! / Johan Holst
DSC_0077

I know I have not been so active here this weekend and there are not really any explanation for it if I am to be honest, but I figured I may sum up the weekend now instead. And we start with Friday witch was a good day, working first then I went to the gym to run a little running and strength in one hour. During the evening I played at a place called Bara so I came in to bed around 2:30. On Saturday, it said one thing on the schedule and it was just that I’d be “warmup” to the Italian DJ duo “Nari & Milani” at the Grand in Borås which was the largest DJ booking in Borås history. The evening was a success both for me and f0r them when everything just sued. It was really good with people and everyone were on good moods, really fun to see. Yesterday, Sunday was not a lot of things done, woke up quite late and felt completely eliminated, lay down on the couch almost all day and just rested, there was no energy in the body. In the evening I got a little anxiety because I had not done anything so I took a walk for 1 hour, and believe me it was really cold outside now, it is November, but I have not had time to get used to it is as chilly as it is. Then I went home and made a late dinner. And today it’s job which is valid until lunch, then it’s hospital visit again in the afternoon. It’s follow-up on the running socket and how the leg feels in general, so now you know broadly how the weekend has been, perhaps, an update a little later today! / Johan Holst