Bra minnen efter helgens bravader…

Helgen har varit helt underbar med spel från 3 banor som ligger rankade top 10 i Sverige. Vi lastade bilen fredag kväll vid 22 och tog sikte mot Västerås där vi skulle övernatta, vi kom fram strax innan 02 och la oss för att sova de 4 timmar som vi skulle få.


Lördag morgon började med resa till Bro Hof GK och Stadium Course och den är helt fantastisk, faktiskt en av de bästa banor jag spelat någonsin.
Sen efter en lunch på slottet blev det Castle Course som var i fantastiskt skick men en rätt så tråkig upplevelse i övrigt (tror det berodde på vår minimala sömn om jag ska vara ärlig).


Efter golfen blev det bilfärd till Västerås igen för att äta middag sendan gick Jag och Göran till hotellet då vi var totalt slut (Marcus och Crippe tog en runda på stan med Marcus drönare för att få lite flygbilder)

Söndag morgon intogs en bra frukost och nu var siktet Frösåker GK och den är enligt mig en klar top 5 golfbana i Sverige och kanske den roligaste. Det var också riktigt trevliga människor på klubben vilket tillförde ännu roligare atmosfär. Pratade med en av deras PRO och kände mig nästan som hemma (Sen visade det sig att det var Matz Evensson som varit PRO på Nynäshamns GK där jag för övrigt är uppväxt så kanske därför jag kände mig som hemma haha)

Efter spelet så var det dags att åka hem till Borås och familjen… Helt underbart att komma hem!

Ett stort TACK till min underbara vänner för en trevlig weekend, det måste vi göra fler gånger!