Det tillhör inte min vardag …


Det tillhör inte min vardag att bege mig ut med packad ryggsäck och gå en runda i skogen. Så igår när jag och min vän Marcus skulle ut i skogen och gå kände vi oss lite “annorlunda” när vi gick på trottoaren på väg till skogen hahaha, två personer i hikingkläder & ryggsäckar så det ser ut som vi skulle campa mitt i stan.
Men vi skrattade och tog en promenad i skogen på både stigar och grusvägar, det enda som jag kan se som ngt problem (och det är iofs inte ett så litet i mitt fall) är just hur protesen är fäst mot benet. För när man gått en stund så blir det som att protesen och silikonhylsan “dras av” från benet och det blir en grym “dragsmärta” (svårt att förklara) av det hela. SÅ lösningen är att ta av protes och hylsa för att sedan sätta dit allt igen. Det är iofs bara en 1min process så det är ingen jättefara, men tar ändå tid och jag blir fruktansvärt irriterad. Nåja, det blir nog bättre om 2,5 vecka haha.
Annars var allt lugnt, ryggsäckarna känns bra, skorna samt kläderna verkar fungera fint, så nu är det bara att fortsätta gå varje dag för att få igång rytmen och blodflödet i stumpen så den orkar.
Så nu finns det bara en ska att ha i tankarna, och då får jag citera en legend som heter Petter: – Det gäller att ha KUL PÅ VÄGEN!