Stunder man tänker lite extra, förberedelser och livsutmaningar!


Det är läggdags och då börjar jag alltid fundera på saker som annars inte snurrar i mitt huvud, och nu kom tankarna på förberedelser och livsutmaningar.
(tro det eller ej, jag har en familj trotts att jag gör så mycket olika saker)

Beslutet i hela livsutmaningen är ett stort steg som förtjänar en high-five. Många gånger kommer fjärilarna och så klart undrar man hur man gör det bra. Förberedelser är en stor del av det här spelet, och de första prep-stegen du kommer att ställa dig inför kommer att vara det mest framgångsrika på utmaningen. Förberedelser betyder inifrån och ut (och nu kommer vi till det som jag kämpar hårdast med).

Den mest uppenbara förberedelsen börjar i köket. Det kan vara svårt att motstå godis, bröd eller annan mat som inte uppfyller kraven om de är i huset. Rensa skiten i ditt hus. Gör det inte tillgängligt eller en frestelse. Byt skräp med massor av alternativ som är kompatibla. Du kommer känna mindre berövad och uppriktigt mindre arg.

Du vill också alltid vara beredd under hela utmaningen med mat och snacks så att du aldrig fångas utan alternativ. Ingenting kommer att spåra din plan snabbare än att inte ha bra alternativ till hands. Många har antagit vanan att laga en veckas måltider på söndagskvällen, lagra dem i tupperware-behållare i kylskåpet. Ha snacks som nötter eller frukt i din väska eller din bil.

Många av er kanske har barn eller partners som inte gör utmaningen. Visserligen har du här en extra utmaning i din utmaning, men gör det inte till en ursäkt. Särskilj deras skräpmat till en del av skafferi som är svår att se. Börja vänja familjemedlemmarna lite i smyg för att anta nya vanor genom att hålla många fler ”bättre måltider” i huset och genom att laga mer. Barn älskar att vara med i matlagningsprocessen. Ledande människor inspirerar bara förändring i andra.

Vilket får mig att förberedas mentalt. Även om mental förberedelse också kan verka självklart, är det mindre konkret. Ditt engagemang för denna sak, även om du inte kommer att vara perfekt, är nyckeln. Om du överger resan och ger det ditt bästa i åtta veckor, kommer dina resultat och övergripande erfarenhet att bli fantastisk, och du kommer inte att känna igen dig själv när du är klar.

Du har betalat för att vara här. Du har förklarat ditt deltagande offentligt. Du är skyldig dig själv gå in i denna utmaning så förberedd som möjligt, mentalt och i kök, så vad säger du? NU KÖR VI!