Jag är tillbaka… / Im back…

Då var man tillbaka på jobbet, kanske inte starkare än någonsin men är här rent fysiskt i alla fall. Blir ju helt galen av att vara hemma trots att det gör mig gott att vila, men nu känner jag att jag har fått nog av vilandet. JAg har plöjt igenom serien House Of Cards med Kevin Spacey den handlar om att Ingenting kan stoppa den listiga och hänsynslösa kongressledamoten Francis Underwood (spelad av Oscar®-vinnaren Kevin Spacey) och hans minst lika makthungriga fru Claire. Detta politiska drama utspelar sig i moderna Washingtons salar där avundsjuka, sex, kärlek och korruption härjar fritt. Helt klart sevärd. jag har ju som sagt kollat igenom 15 avsnitt på 2 dagar. Min träning har ju som sagt blivit lidande genom att jag inte har kunnat ta mig till gymmet, vilket jag heller inte kommer att göra under denna veckan då jag tror att det är bättre att vila kroppen ordentligt så den får ta igen sig innan man börjar träna ordentligt igen. Löpningen kommer jag kunna börja med igen Mån den 14:e oktober då min löparhylsa skall vara klar. Och då skall jag springa som aldrig förr, ska bli skönt att man kan springa tills man inte orkar längre och inte behöver sluta för att benet lossnar eller att det skaver sönder benet.  / Johan Holst
Nike2075113
Im Back…
Then I was back on the job, maybe not stronger than ever but im here physically, anyway. I be crazy of being at home even though it does me good to rest, but now I feel I have had enough of the resting. I have plowed through the series House Of Cards with Kevin Spacey it is about Nothing can stop the cunning and ruthless Congressman Francis Underwood (played by Oscar ® winner Kevin Spacey), and his equally power-hungry wife Claire. This political drama set in contemporary Washington’s halls where jealousy, sex, love and corruption rife freely. Clearly seeing. I do have to say looked through 15 sections of 2 days. My training, as I have said has suffered through that I have not been able to take me to the gym, which I am not going to do during this week, I think it’s better to rest my body properly so it can recuperate before starting to train securely. My running will I be able to start again Mon 14 October when my sleeve should be clear. And then I run like never before, will be nice to be able to run until you can not be bothered anymore and do not have to stop because the bone comes off or it chafes broken leg. / Johan Holst