Det ser lite speciellt ut!

Det är ganska roligt när man tänker efter, för när många kommer till gymmet har de kanske en lätt väska med ett par skor i (om inte annat har de ett par skor i handen)
Skillnaden blir när jag kommer in på gymmet med min fullproppade väska som innehåller diverse proteser som jag måste ha beroende på vilken övning jag ska göra. Ska jag cykla eller springa har jag en till vardera träningsform, sen har jag en som jag har när jag kör överdel på kroppen (det är den “vardagliga” protesen som jag är van vid att ha med tanke på balansen mm)

Så som tur är så är det inte så många på gymmet kl 05:00 när jag är där och tränar så jag kan sprida ut mig hur jag vill. Det svåra är att man måste komma ihåg alla saker annars kanske man hittar en fot i “upphittat” lådan haha (det skulle ju iofs se roligt ut).
Nej nu blir det till att jobba och förbereda för höstens kommande saker, det ska bli spännande. Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!